BCTT - ankebotfotografie-8340-2

Mijn naam is Carola van ’t Hof en ik heb ruim dertig jaar ervaring in de gezondheidszorg. Ik heb gewerkt met mensen met psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. In de loop van de jaren heb ik honderden mensen geholpen bij het maken van nieuwe keuzes, waardoor hun leven een positieve en constructieve wending heeft gekregen.

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als muziektherapeut, ik ben sinds 1997 geregistreerd als vaktherapeut muziek bij de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB). Ook ben ik NLP Master – Practitioner en heb ik me verdiept in Geweldloze Communicatie, Motiverende Gespreksvoering en Systemisch Werken. Wat niet onvermeld mag blijven is dat ik recensent ben bij coachboeken.nl.

Ik ben enthousiast, rustig,  heb een goed gevoel voor humor en ben ik staat mensen mee te nemen met mijn nuchtere aanpak.

‘Het is mijn missie om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes, het stuur weer zelf in eigen handen te nemen, om zo te komen tot een gelukkig, positief en constructief leven.’

Op onze website stopjeverslavingnu.nl vind je alle informatie over onze trainingen op het gebied van verslavingsproblematiek.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor advies of informatie.

Links
stopjeverslavingnu.nl